U heeft het recht (een deel van) uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Stuur de producten (gefrankeerd) retour op naar Nail Supply By SMB te Marga Klomelaan 48 6836 SM Arnhem. Denk eraan om ook het Modelformulier in te vullen en mee te sturen met de bestelling. Ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd. 
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@nailsupplybysmb.com. Om duidelijkheid te verschaffen voor onze klantenservice dient u de zending te vergezellen van ons Modelformulier.

Uitzonderingen retourneren
Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:
  • producten die om hygiënische redenen na opening niet kunnen worden hergebruikt.
  • producten waarvan de verzegeling is verbroken.

Terugbetaling
Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht, ontvangt u binnen 14 dagen alle betalingen, inclusief eventuele verzendkosten. We zullen u terugbetalen met dezelfde betaalmethode waarmee u hebt betaald, tenzij u met ons een andere methode overeenkomt.
Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket. Raadpleeg de website van uw vervoerder voor de exacte tarieven.

Annuleren of wijzigen
Wilt u een reeds geplaatste bestelling wijzigen of annuleren? Dat kan! Neem dan direct contact met ons op via e-mail. Let op: vermeld uw ordernummer en eventueel de producten die u wilt retourneren of wijzigen. Is uw order reeds onderweg? Dan kunt u de bestelling actief weigeren. U geeft dan aan de postbode door dat u het pakket niet wilt hebben. Nadat wij het pakket retour hebben ontvangen, nemen wij contact met u op om tot een oplossing te komen.
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op